fredag den 3. marts 2017

Lær at tage bedre billeder med disse tips

Lær at tage bedre billeder med disse tips


TIP! Gør ikke dine fotografiske teknikker for kompliceret; forenkle din proces kan få dig bedre billeder. Du kan ofte tage en enestående fotografi uden at foretage nogen justeringer for farve, lys, bevægelse eller andre tekniske elementer.
Selv tage billeder er altid at få mere populære, mange mennesker spekulerer stadig, om de skal, eller endog kunne lære avancerede fotografiske færdigheder. Du er nødt til at lære mange færdigheder for at tage din fotografering fra ordinære til ekstraordinære. Disse tip kan hjælpe dig med at få den viden, du har brug for.TIP! Hvis du ønsker at tage professionel kvalitet billeder, du har brug for en professionel kvalitet kamera. Overvej at få en digital spejlreflekskamera kamera, eller et DSLR, hvis du har planer om at tage af høj kvalitet eller faglige fotografier.
Hold din trigger finger klar på alle tidspunkter. Hvis du venter, kan emnet flytte eller noget kan bevæge sig i at blokere dit udsyn. Det er bedre, hvis dit kamera tager billeder hurtigt.

http://www.brand-design.dk

TIP! Et DSLR er et vigtigt redskab, hvis du søger at tage mere professionelle fotografier eller alvorligt omfavne fotografering selv. Disse spejlreflekskamera kameraer giver dig mulighed for at se dit motiv i realtid, mens du tager billedet.
Det er vigtigt at give din billeder dybde når du optager landskaber. Tilføj skala i dine billeder ved at inkludere en genstand eller en person i billedet forgrunden. At give skarp fokus på dine billeder kan være så simpelt som at ændre dine indstillinger. Åbninger mindre end f / 8 for digitale kameraer, og f / 16 for fuld indrammet spejlreflekskameraer, vil give dig det billede, du virkelig ønsker.

TIP! Trods den generelle opfattelse, at solfyldt dag gør for gode billeder, virkeligheden er, at en solbeskinnet dag kan gøre for dårlige billeder direkte sol vil kaste skygger og forårsage glares, men det vil medføre højdepunkter, der er ujævn og dine fag kan skele. Hvis du kan, kun skyde udendørs i de tidlige morgentimer eller under sene aftentimer.
Juster hvidbalancen indstillingen på dit kamera. Mens De tager billeder indendørs, nogle gange får en gullig farve på grund af de pærer. Det er ofte ikke nødvendigt at ændre belysningen selv, når hvidbalancen kan justeres til at give dig en bred vifte af muligheder. Dette skulle give en langt mere professionelt udseende udseende til dine fotografier.

TIP! Vælg kun din bedste fotografering for at fremhæve og display. Undgå at vise for mange billeder, mange billeder, der indeholder det samme emne.
Når du tager billeder af mennesker, vil dit emne skille sig ud bedst mod en baggrund, der er lidt sløret. Hvis du fokuserer mindre på baggrunden og mere på dit emne, vil du opdage, at fokus vil være direkte på dem. Dette tab af fokus kan opnås ved at øge afstanden mellem personen og baggrunden.

TIP! Eksperimentere lidt med funktion, der giver dig mulighed for at justere niveauet af hvidhed. Hvis du lader hvidbalancen uændret, kan billeder taget inde tage på en gul nuance på grund af det kunstige lys.
Oftere end ikke, vil tage et billede af en person give de bedste og mest livlige billeder. Spørg tilladelse før fotografere nogen. Folk fra fremmede lande tilføje ægthed, karakter og livlighed til fotografier. Kig efter oprigtig udtryk og afslappet tøj.

TIP! Leg med forskellige farvesammensætninger, kameravinkler og fotofunktioner. En original objekt er noget, der ikke er forpligtet til at tage en flot billede.
Der er ingen særlig formel, der automatisk producerer en dygtig fotograf. Du må ikke stoppe med at tage billeder. Med hvert billede, som du fange, du får erfaring. Med digital fotografering, behøver du ikke at udvikle hvert skud du tager, eller beholde dem. Dine færdigheder vil forbedres over tid, og du vil drage fordel af granske dine billeder, og hvad du kunne have gjort for at forbedre dem.

TIP! Tag billeder af mennesker uanset hvor du går. Altid få deres tilladelse først.
Har du brug for billeder af motiver, der er gennemvædet eller duggede med regn? Nogle gange, er vejret ikke tvinge; men du kan oprette din egen regn ved at omkring en vand spray flaske med dig at sprøjte dine motiver.

TIP! For at tage ordentlige indendørs billeder under fluorescerende lys, bør du justere dine indstillinger for hvidbalance. Det handler om belysning og farvetoner, så vær meget opmærksom på, hvordan fluorescerende pærer kan have en negativ indflydelse på dine billeder.
Vær på udkig efter mønstre, når du optager ethvert emne. Mønstre, især dem, der gentager, kan være meget interessante ting at se i et billede. Desuden kan mønstre bruges som baggrunde og unikke perspektiver for indramme dit motiv.

TIP! Der er tre vigtige elementer til at huske på, når man fotograferer enhver landskab element. Disse tre omfatter en baggrund, en mid jorden og forgrund.
Leger med fokus kan skabe en mere interessant fotografi. En lavere f-stop betyder, at hovedmotivet bliver shaply fokuseret i modsætning til en sløret baggrund. Dette er en god fotografi stil at bruge til portrætter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar