onsdag den 7. februar 2018

Billeder, både sort / hvid og farve

portefølje


Godt For Folk, fotografer, Liv & Kultur fotografer, Urban & Street fotografer Beskrivelse Ren og enkel, dette fotografi portefølje skabelon er den perfekte platform for dit fantastiske arbejde. Holde dine billeder i den bedst mulige kvalitet, tilføje videoer og tekster til at berige din hjemmeside, og bruge en simpel kontakt formular til at oprette forbindelse med potentielle kunder.

Billeder, både sort / hvid og farve, kan registreres og vises ved hjælp af to side-by-side-billeder, der efterligne den menneskelige stereoskopisk syn. Stereoskopisk fotografering var den første, der fangede tal i bevægelse. Mens der er kendt i daglig tale som "3-D" fotografering, den mere præcise term er stereoskopi. Sådanne kameraer har længe været realiseret ved hjælp af film, og mere for nylig i digitale elektroniske metoder (herunder mobiltelefon-kameraer).


digitale kameraer med autofokus og HC´s briller


Ændret digitale kameraer kan opdage nogle ultraviolet, alle de synlige og meget af det nærinfrarøde spektrum, som de fleste digitale billedbehandling sensorer er følsom fra omkring 350 nm og 1000 nm. En off-the-shelf digital kamera indeholder en infrarød varme spejl filter, der blokerer de fleste af infrarødt lys, og en smule af ultraviolet lys, der ellers ville blive detekteret af sensoren, indsnævring accepteret, spænder fra 400 nm til 700 nm.

Fotografering er både begrænset så godt, som de er beskyttet ved lov i mange jurisdiktioner. Beskyttelse af billeder opnås typisk gennem tildeling af ophavsretten eller de immaterielle rettigheder til fotografen. I Usa, fotografering er beskyttet som en Første Ændring højre og enhver er gratis at fotografere noget som helst set i det offentlige rum, så længe det er i almindelig visning. I STORBRITANNIEN en nylig lov (Counter-Terrorism Act 2008) øger effekten af politiet for at forhindre, at mennesker, selv pressefotografer, fra at tage billeder på offentlige steder.

Daniele Barbaro, der er beskrevet en membran i 1566. Wilhelm Homberg beskrevet, hvordan lys formørkes nogle kemikalier (fotokemisk effekt) i 1694. Den fiction bog Giphantie, offentliggjort i 1760, af den franske forfatter Tiphaigne de la Roche, der er beskrevet, hvad der kan fortolkes som fotografering.

Syntese fotografering er en del af computer-genererede billeder (CGI), hvor skyderiet proces, der er inspireret af virkelige fotografering. CGI at oprette digitale kopier af virkelige univers, kræver en visuel repræsentation proces af disse universer. Syntese fotografering er anvendelsen af analog og digital fotografering i det digitale rum. Med de egenskaber af real fotografering, men ikke være begrænset af de fysiske grænser for den virkelige verden, syntese fotografering giver mulighed for at komme væk fra den egentlige fotografering.
Kameraet

Kameraet har en lang og fornem historie som et middel til registrering af videnskabelige fænomener fra den første brug af Daguerre og Fox Talbot, som astronomiske begivenheder (eclipses for eksempel), små dyr og planter, når kameraet er fastgjort til okularet af mikroskoper (i photomicroscopy) og makro fotografering af større prøver. Kameraet har også vist sig at være nyttige i optagelse kriminalitet scener og scener af ulykker, såsom Wootton broen kollaps i 1861. De metoder, der anvendes i analysen af billeder til brug i juridiske sager, der er kollektivt kendt som retsmedicinsk fotografering. Crime scene-billeder er taget fra tre udsigtspunkt. Vantage point overblik, mid-range, og close-up.

Alternativt, den film er behandlet for at vende det negative billede, hvilket gav positiv transparenter. Sådanne positive billeder er normalt monteret i rammer, kaldet dias. Før de seneste fremskridt inden for digital fotografering, transparenter, der blev flittigt brugt af fagfolk, der på grund af deres skarphed og nøjagtighed af farvegengivelse. De fleste billeder er offentliggjort i magasiner, blev taget farve transparent film.

Markedet for fotografiske tjenester viser aforisme "Et billede er værd tusind ord", som har en interessant baggrund i fotografiets historie. Magasiner og aviser, virksomheder lægger op websteder, reklamebureauer og andre grupper, der betaler for fotografering.

Taz Tally Taz Tally ture til det land, undervisning, seminarer om fotografering og billedredigering.Dr. Taz Tally er formand for Taz Tally Seminarer, en computer publishing, rådgivning og uddannelse selskab. Han har produceret en lang række instruktions-videoer og Cd ' er og er forfatter til flere bøger, herunder at Undgå Scanning Blues, en featured valg af Doubleday Book Club. En hyppig studievært i hele USA, Taz er kendt for sine underholdende, indhold rige seminarer og evne til at præsentere komplekse materialer i en let at forstå måde. Når han ikke turnerer landet for at præsentere seminarer, Taz kan findes på mountainbike i Alaska, skiløb pulveret i Utah eller dykning med hvaler i Hawaii. Se Taz ' s Profil

Farve fotografering


Farve fotografering er næsten lige så gammel som sort-hvid, med tidlige eksperimenter, herunder John Herschel ' s Anthotype udskriver i 1842, den banebrydende arbejde af Louis Ducos du Hauron i 1860'erne, og Lippmann proces afsløret i 1891, men i mange år farve fotografering forblev lidt mere end et laboratorium nysgerrighed. Det første blev en udbredt kommerciel virkelighed med indførelsen af Autochrome plader i 1907, men pladerne var meget dyrt, og ikke er egnet til casual snapshot-optagelse med håndholdte kameraer. I midten af 1930'erne så indførelsen af Kodachrome og Agfacolor Neu, den første er nem at bruge color film af den moderne multi-lag kromogent type. Disse tidlige processer transparenter, der er fremstillet til brug i lysbilledapparater og visning af enheder, men farveprint blev mere og mere populær efter indførelsen af kromogent farve udskriver på papir i 1940'erne. Behov for filmindustrien genereret en række særlige processer og systemer, som måske er den bedst kendte er den nu forældede three-strip Technicolor proces.

Jim Heid Jim Heid er indholdet manager for fotografering på Lynda.com. Han er en 35+ teknologi uddannelse veteran.Jim Heid er indholdet manager for fotografering kurser på Lynda.com ansvarlig for planlægning af kurser og arbejder med forfattere og vores produktions-hold for at gøre dem til virkelighed. En 35-årig veteran i teknologi, uddannelse, han er forfatter af mere end et dusin bøger og er en tidligere klummeskribent for Macworld magazine og the Los Angeles Times.Jim byggede sit første mørkekammer på 14 år og har elsket fotografering lige siden. Hans foto gear omfatter et par af Nikon og Canon digitale Spejlreflekskameraer, et pinhole kamera, flere Polaroid kameraer, en vintage Mamiya medium-format film kamera—og en iPhone, som han bruger til sin Instagram-galleri.

Erin Manning Erin Manning er en fotograf, lærer og tv-personlighed fremhævede på HGTV og DIY Netværk.Erin Manning er en fotograf, lærer og tv-personlighed, der bor i Los Angeles, Californien. Tv-seerne kender Erin bedste som digital photography expert, og host af HGTV og DIY Netværk er Telly award-vindende TV-serie Hele Billedet. Hun har også optrådt som techno-du skal have javascript aktiveret Aktivere Dit Hjem og er forfatter til Portræt og Oprigtige Fotografering, udgivet af Wiley. Hun hjælper folk til at forstå, fotografering og teknologi ved at oversætte teknisk mumbo-jumbo, til dagligdags ord og ved at fremme deres læring, med et klart, venligt undervisning stil. Erin først faldt i kærlighed med fotografering i en alder af syv, da hun opdagede en bog med titlen The Family of Man. Det tidlige møde med billeder af mennesker fra hele verden, som er formet den retning, hun var til at tage med hende fotografering—at fange øjeblikke med og mellem mennesker.Om foran kameraet eller bag det, fotografering har altid været en del af Erin ' s liv og syntetiserer hendes erfaring og uddannelse inden for kunst, teknologi og underholdning. Hun har specialiseret sig i livsstil billeder for kunder såsom AT&T, Bank of America, Disney, forskellige livsstilsmagasiner, sundhedspleje organisationer og enkeltpersoner. Erin har brugt flere år på at trimme sit håndværk ved at arbejde som en kommerciel, portræt og lager fotograf, såvel som arbejder for Getty Images, og færdiggøre en universitetsgrad i Studio Art/Grafisk Design fra Loyola Marymount University. Hun er medlem af de reklamefotografer of America, the National Association of Photoshop Professionals, Kvinder i Fotografering Internationale, og Los Angeles Digital Billedbehandling-Gruppe, hvis formål er dedikeret til fremme af kunst og videnskab for digital billedbehandling.

Godt For Professionelle fotografer


Godt For Professionelle fotografer, amatører og porteføljer. Beskrivelse vise dit fantastiske fotografering portefølje med denne by fotografering skabelon, perfekt til professionelle og hobbyfolk. Showoff dine mest værdsatte billede med den fantastiske velkomst side og bruge den smukke fuld bredde grid galleri for at vise dine foretrukne arbejde. Start redigering nu til at oprette et websted, der er så fængslende som din fotografering.

Kodachrome, den første moderne "integreret tripack" (eller "monopack") farve film, blev introduceret af Kodak i 1935. Det fangede de tre farvekomponenter i en multi-lags-emulsion. Et lag var sensibiliserede til at optage de røde-domineret del af spektret, og et andet lag der registreres kun den grønne del og en tredje registreres kun de blå. Uden speciel film, behandling, ville resultatet simpelthen blive tre overlejret sort-hvid billeder, men komplementære cyan, magenta og gul farve billeder, der blev skabt i disse lag ved at tilføje farve koblinger i løbet af en kompleks forædling.

Digitale kameraer

Digitale kameraer i dag komme med en måde at overføre billeder til computeren. Denne regel indebærer en vis form for kabel, selv om nogle kameraer bruger infrarøde og andre trådløse teknologier. Direkte forbindelse, kan ikke være den bedste måde for fotografer at få billeder på computerens harddisk, men. Mange mennesker oplever, at en kortlæser er meget mere praktisk.

Bemærk venligst, at prisen inkluderer alle materialer, undervisning, omkostninger, plus entré for dagsture eller studere udflugter, der kan finde sted. Overnatning, forplejning (mad og drikke), forsikringer, visum-og rejseudgifter til og fra Danmark er ikke inkluderet i prisen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar