onsdag den 7. februar 2018

Fine art fotografering og dokumentarisk fotografi

En kreativ og lærerig oplevelse


Finder sted i den smukke skov og strand områder og i vores avancerede LED-studiet i Aarhus Film City, lover vi en kreativ og lærerig oplevelse. Sommerskolen vil inspirere dig til at udvikle dine færdigheder, og vil introducere dig til et nyt netværk. Det er også en chance for at opleve den meget attraktiv studieby Aarhus, og en unik mulighed for at prøve VIA ' s internationalt anerkendte fire-måneders kursus "Film-og Transmedia Storytelling – Mode-Oplevelse", som i denne summer school er en god forløber.

En blyindfattede vindue i Lacock Abbey, England, fotograferet af William Fox Talbot i 1835. Her vist i en positiv form, kan dette være den ældste bevarede fotografiske negativ lavet i et kamera.

Din peg-og-skyd kamera, vil sandsynligvis have en autofocus zoom linse. Du vil opdage, at evnen til at zoome ind på emnet, er fantastisk. Få fed. Brug din zoom og komponer dit billede med motivet til at fylde din ramme. Til at starte med, jeg ville blive overrasket, hvis du ikke får en masse af billeder, der er små i rammen. Når du ser gennem søgeren, se på hele billedet og hvor stor motivet er i dit billede, ikke bare i øjnene på den person, du fotograferer.I løbet af det 20 århundrede, både fine art fotografering og dokumentarisk fotografi blev accepteret af den engelsk-talende kunst og galleri-system. I Usa, en håndfuld fotografer, herunder Alfred Stieglitz, Edward Steichen, John Szarkowski, F. Holland Dag, og Edward Weston, tilbragte deres liv fortaler for fotografi som kunst. Ved første, kunst fotografer forsøgte at efterligne maleri stilarter. Denne bevægelse kaldes Billedkunst, ofte ved hjælp af soft focus til en drømmende, 'romantisk' look. I reaktion til, at Weston, Ansel Adams, og andre dannede Gruppe f/64 for at gå ind for "straight photography", fotografi, som en (skarpt) ting i sig selv, og ikke en efterligning af noget andet.

Mange fotografer


Mange fotografer fortsætte med at producere nogle monokrome billeder, nogle gange på grund af de etablerede arkivers varighed af godt forarbejdet sølv-halide-baserede materialer. Nogle fuld-farve digitale billeder, der er behandlet ved hjælp af en række teknikker til at skabe sort-og-hvid resultater, og nogle producenter producere digitale kameraer, der udelukkende skyde sort / hvid. Monokrom udskrivning eller elektronisk display kan bruges til at redde visse billeder, der er taget i farve, som er utilfredsstillende i deres oprindelige form; nogle gange, når de præsenteres som sort-og-hvid eller enkelt-farve-tonet billeder, som de er fundet for at være mere effektiv. Selv om farveoptagelser har længe dominerede, monokrome billeder er stadig produceret, primært for kunstneriske grunde. Næsten alle digitale kameraer har en indstilling til at skyde i sort / hvid, og næsten alle billedredigering software kan kombinere eller selektivt kassere RGB-farve-kanaler til at producere et monokromt billede fra et skud i farve.

De fleste peg-og-skyd kameraer har en enkel eksponering tilsidesætte facilitet, der normalt giver dig mulighed for at overeksponere eller undereksponere billedet. Så hvis motivet er overvejende mørke, eksperimentere ved at overeksponere for at kompensere. Hvis motivet er overvejende lys, så undereksponering er vejen at gå. Prøv at tage en test billede, at se på det på skærmen på bagsiden af kameraet, ind histogrammet, og justere din eksponeringskompensation. Vær ikke bange for at skyde fire eller fem versioner, som LCD-skærmen er ikke altid præcise. Du kan slette de dårlige billeder senere.

Fotograf & Instruktør


Fotograf & Instruktør, der er Født og opvokset i København, efter 7 år i NYC nu bor med sin familie i København. Arbejder med kontrast i materialer, lys, farver og objekter. Inspiration stammer fra lyset i det danske mestre, Hammershøj & Krøyer. mail@ditteisager.com

Alternativt, den film er behandlet for at vende det negative billede, hvilket gav positiv transparenter. Sådanne positive billeder er normalt monteret i rammer, kaldet dias. Før de seneste fremskridt inden for digital fotografering, transparenter, der blev flittigt brugt af fagfolk, der på grund af deres skarphed og nøjagtighed af farvegengivelse. De fleste billeder er offentliggjort i magasiner, blev taget farve transparent film.

Overnatning, mad, forsikring, visum og rejseudgifter er ikke inkluderet i honoraret Alle studerende = 980 EUR bemærk venligst, at prisen inkluderer alle materialer, undervisning, omkostninger, plus entré for dagsture eller studere udflugter, der kan finde sted. Overnatning, forplejning (mad og drikke), forsikringer, visum-og rejseudgifter til og fra Danmark er ikke inkluderet i prisen. VIA Summer School tilbyder boliger service. Læs mere her.

Mentor Serien Mentor Serien: Louisiana 2017 udgivet Mar 15th, 2017 Bedste af Louisiana, tak til alle, der har indsendt deres billeder. Venligst nyde dette vidunderlige foto galleri fyldt med billeder, der er taget af de fremmødte. Foto af Dagen Galleri, Marts 2017 En måned for billeder af dagen udgivet Mar 1st, 2017 En måned for læseren-indsendte fotos af dagen.

Æstetik af fotografering


Æstetik af fotografering er en sag, der fortsat blive diskuteret regelmæssigt, især i kunstneriske kredse. Mange kunstnere, som fremførte, at fotografering blev den mekaniske reproduktion af et billede. Hvis fotografering er autentisk kunst, så fotografering i forbindelse med kunst skulle omdefinering, såsom at bestemme, hvilken del af et fotografi, der gør det smukt at seeren. Striden begyndte med de tidligste billeder "skrevet med light"; Nicéphore Niépce, Louis Daguerre, og andre blandt de tidligste fotografer var mødt med anerkendelse, men nogle udspurgt om deres arbejde mødte definitioner og anvendelsen af art.

Ændret digitale kameraer kan opdage nogle ultraviolet, alle de synlige og meget af det nærinfrarøde spektrum, som de fleste digitale billedbehandling sensorer er følsom fra omkring 350 nm og 1000 nm. En off-the-shelf digital kamera indeholder en infrarød varme spejl filter, der blokerer de fleste af infrarødt lys, og en smule af ultraviolet lys, der ellers ville blive detekteret af sensoren, indsnævring accepteret, spænder fra 400 nm til 700 nm.

Moderne fotografi


Moderne fotografi har rejst en række bekymringer om dens indvirkning på samfundet. I Alfred Hitchcocks Rear Window , kameraet er præsenteret som fremme voyeurisme. "Selv om kameraet er en observation station, loven af at fotografere er mere end passiv observation'.

Fotografer er også kategoriseret baseret på de fag, de fotograferer. Nogle fotografer udforske emner typisk af malerier, såsom landskaber, stilleben og portrætter. Andre fotografer, der specialiserer sig i fag, der er unikke for fotografering, herunder street fotografering, dokumentarisk fotografi, mode, fotografering, bryllup fotografering, krig, fotografering, fotojournalistikken, luftfart, fotografering og kommerciel fotografering.

Kunst fotografer


Godt For Kunst fotografer, studio kunstnere og fotografering porteføljer Beskrivelse Fange dit publikum med på en fantastisk skabelon, der er specielt designet til at fremvise din fotografering arbejde. Omfatter interessante fakta om dit liv og din kunstneriske karriere, og bruge Wix Kunst Butik nemt at sælge dine digitale billeder online.

Den første permanente fotografi, en kontakt, der har været udsat kopi af en gravering, blev foretaget i 1822 ved hjælp af bitumen-baseret "heliography" proces, der er udviklet af Nicéphore Niépce. De første billeder af den virkelige verden, scene, lavet ved hjælp af et kamera obscura, fulgte et par år senere, men Niépce ' s proces var ikke følsomme nok til at være praktisk for dette program: et kamera eksponering varede i timer eller dage var påkrævet. I 1829 Niépce indgået i et partnerskab med Louis Daguerre, og de to arbejdet sammen om at arbejde for en lignende, men mere følsomme og i øvrigt forbedret proces.

I Marts 1851 spørgsmålet om Kemiker, Frederick Scott Archer offentliggjort sit våde plade kollodium proces. Det blev den mest anvendte fotografiske medium, indtil gelatine tør plade, der blev indført i 1870'erne, til sidst erstattet det. Der er tre delmængder til kollodium-processen; Ambrotype (et positivt billede på glas), Ferrotype eller Tintype (et positivt billede på metal og glas negative, som blev brugt til at skabe positive billeder på albumin eller saltet papir.

I virkeligheden, vi er så forpligtet til uddannelse, at vi har opbygget et arkiv af nyttige fotografering nyheder, tips og anmeldelser for at hjælpe dig med at vælge den bedste redskaber til fotografering til dine særlige behov og kreative mål. (Vi kalder det Explora.)

Kameraet


Kameraet (eller "camera obscura") er et mørkt rum, eller kammer hvorfra der, så vidt muligt, er alt lys udelukkes, undtagen lyset, der danner billedet. Det blev opdaget, og som anvendes i det 16 århundrede af malere. Emnet bliver fotograferet, men skal være belyst. Kameraer kan variere fra små til meget store, et helt rum, som holdes mørk, mens den genstand, der skal fotograferes er i et andet rum, hvor det er ordentligt belyst. Det var fælles for reproduktion fotografering af flade kopi, når store filmnegativer blev brugt (se Proces kamera).

Læringsforløb Blive en Fotograf, Om du er en hobby, entusiast, eller en aspirerende pro, opdager de værktøjer og best practices, er du nødt til at tage professionelle fotos i høj kvalitet. Denne læreproces lærer det grundlæggende i fotografering, herunder komposition, lys og eksponering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar