onsdag den 7. februar 2018

Seminarer om fotografering og billedredigering.

Taz Tally ture til det land, undervisning, seminarer om fotografering og billedredigering.Dr. Taz Tally er formand for Taz Tally Seminarer, en computer publishing, rådgivning og uddannelse selskab. Han har produceret en lang række instruktions-videoer og Cd ' er og er forfatter til flere bøger, herunder at Undgå Scanning Blues, en featured valg af Doubleday Book Club. En hyppig studievært i hele USA, Taz er kendt for sine underholdende, indhold rige seminarer og evne til at præsentere komplekse materialer i en let at forstå måde. Når han ikke turnerer landet for at præsentere seminarer, Taz kan findes på mountainbike i Alaska, skiløb pulveret i Utah eller dykning med hvaler i Hawaii.

Åbne de besøgendes øjne for sjov, levende natur for dit arbejde med dette levende og kreativ fotografering skabelon. Fremme din kunstneriske talenter med en fuld side progallery, dele tidligere projekter for udvalgte kunder, og sælge høj kvalitet digitale filer med en online butik. Klik på rediger for at begynde at uploade dine medier, og del din portefølje online.

digitale kameraer er identisk med film kameraer


Mange ting om digitale kameraer er identisk med film kameraer, nogle ting er lidt sammenknebne fra film forventninger, og en række funktioner er unikke for digital fotografering. Nogle af de store forskelle kan faktisk hjælpe dig med at tage bedre billeder end du nogensinde har gjort med en film kamera.

Joseph "PhotoJoseph" Linaschke Joseph "PhotoJoseph" Linaschke er en fotografisk historiefortæller, pædagog, og PhotoApps.Ekspert. Han har været på skydning siden en alder af syv, og undervisningen og præsentere på scenen til publikum over hele verden i over 20 år. I 2010 lancerede han, hvad der hurtigt blev nummer et Apple Aperture ressource, som nu har udviklet sig til PhotoApps.Ekspert.Efter en otte-årige ansættelse på Apple som lead-vært, producer og fotograf for Professionelle Programmer division, trådte han ud på sin egen i 2009 til at forfølge alle ting fotografering. I dag, du kan finde Joseph skydning for virksomhedernes og kendte kunder, der fører workshops, som taler til skoler om at integrere fotografering i undervisningen, og undervisningen fotografering kurser i person-og online.Joseph har flere online-identiteter. For hans fotografi, kan du besøge PhotoJoseph.com og følg @photojoseph på Twitter og Instagram. For PhotoApps.Ekspert følg @PhotoAppsExpert. Du kan også få vist en oversigt over alle Joseph ' s projekter og identiteter på Joseph.info. Se Joseph ' s Profil

Film forblev den dominerende form for fotografering


Film forblev den dominerende form for fotografering indtil begyndelsen af det 21 århundrede, da fremskridt inden for digital fotografering trak forbrugerne til digitale formater. Selv om de moderne fotografi er domineret af digitale brugere, film fortsætter med at blive anvendt af entusiaster og professionelle fotografer. Den karakteristiske "look" af film, der er baseret billeder i forhold til digitale billeder er sandsynligvis på grund af en kombination af faktorer, herunder: forskelle i spektrale og tonale følsomhed (S-formet tæthed-at-eksponering (H&U-kurve) med film kontra lineær respons kurve for digitale CCD-sensorer) opløsning og kontinuitet i tone.

De fleste peg-og-skyd kameraer har en enkel eksponering tilsidesætte facilitet, der normalt giver dig mulighed for at overeksponere eller undereksponere billedet. Så hvis motivet er overvejende mørke, eksperimentere ved at overeksponere for at kompensere. Hvis motivet er overvejende lys, så undereksponering er vejen at gå. Prøv at tage en test billede, at se på det på skærmen på bagsiden af kameraet, ind histogrammet, og justere din eksponeringskompensation. Vær ikke bange for at skyde fire eller fem versioner, som LCD-skærmen er ikke altid præcise. Du kan slette de dårlige billeder senere.

Godt For Folk, fotografer, Liv & Kultur fotografer, Urban & Street fotografer Beskrivelse Ren og enkel, dette fotografi portefølje skabelon er den perfekte platform for dit fantastiske arbejde. Holde dine billeder i den bedst mulige kvalitet, tilføje videoer og tekster til at berige din hjemmeside, og bruge en simpel kontakt formular til at oprette forbindelse med potentielle kunder.

Kameraet er billedet-dannende enhed, og en fotografisk plade, fotografisk film eller en silicium elektronisk billedsensor er fange medium. De respektive indspilningsmediet kan blive den plade eller film i sig selv, eller en digital magnetisk eller elektronisk hukommelse.

Æstetik af fotografering


Æstetik af fotografering er en sag, der fortsat blive diskuteret regelmæssigt, især i kunstneriske kredse. Mange kunstnere, som fremførte, at fotografering blev den mekaniske reproduktion af et billede. Hvis fotografering er autentisk kunst, så fotografering i forbindelse med kunst skulle omdefinering, såsom at bestemme, hvilken del af et fotografi, der gør det smukt at seeren. Striden begyndte med de tidligste billeder "skrevet med light"; Nicéphore Niépce, Louis Daguerre, og andre blandt de tidligste fotografer var mødt med anerkendelse, men nogle udspurgt om deres arbejde mødte definitioner og anvendelsen af art.

Dette moderne og godt arrangeret skabelon har alt hvad du behøver at tage din fotografering karriere til det næste niveau. At organisere dit arbejde portefølje i kategorier, og drage fordel af det visuelt spændende hjemmeside for at vise dit bedste arbejde. Omfatter et eksklusivt område til dine kunder med Wix fotoalbum, og klik på "Publish" til at få din hjemmeside online i dag.

Der skal være en kvalitet uden, hvorved et kunstværk kan ikke eksistere; i besiddelse, som i mindst grad, der ikke er helt værdiløse. Hvad er det kvalitet? Hvad kvalitet er fælles for alle objekter, der fremkalder vores æstetiske følelser? Hvad kvalitet er fælles for Sta. Sophia og windows på Chartres, Mexicanske skulptur, en persisk skål, Kinesiske tæpper, giottos fresker i Padua, og de mesterværker af Poussin, Piero della Francesca, og Cezanne? Kun ét svar synes muligt — væsentlig form. I hver, linjer og farver kan kombineres på en bestemt måde, visse former og forbindelser af former, røre vores æstetiske følelser.

Avanceret peg-og-skyd kameraer er ens i, at de for det meste stole på automatiske kontrol, men denne gruppe har tendens til at tilføje specielle funktioner til at lave de kameraer, der er lidt mere fleksibel. Sådanne funktioner omfatter eksponeringskompensation, mere hvid balance kontrol, begrænset manuelle indstillinger og meget mere. Stadig relativt billig, disse kameraer kan være en god introduktion til digital, og er perfekt til familier og seriøse fotografer.

Fotografering er resultatet af at kombinere flere tekniske opdagelser


Fotografering er resultatet af at kombinere flere tekniske opdagelser. Længe før de første fotografier blev lavet, gamle Han-Kinesiske filosof Mo Di fra Mohist Skole Logik var de første til at opdage og udvikle det videnskabelige principper, af optik, camera obscura, og pinhole kamera. Senere græske matematikere Aristoteles og Euklid også uafhængigt beskrevet et pinhole kamera i 5. og 4. århundrede FVT. I det 6. århundrede CE, den Byzantinske matematiker Anthemius af Tralles en type af camera obscura i hans eksperimenter. Både Han-Kinesere polyhistor Shen Kuo (1031-95), og de Arabiske forfatter Ibn al-Haytham (Alhazen) (965-1040) uafhængigt opfandt camera obscura, Albertus Magnus (1193-1280) opdagede sølvnitrat, og Georg Fabricius (1516-71) opdagede sølvchlorid. Shen Kuo forklarer videnskaben af camera obscura og optisk fysik i hans videnskabelige arbejde Drøm Swimmingpool Essays, mens de teknikker, der er beskrevet i Ibn al-Haytham ' s Bog Optik er i stand til at producere primitive billeder ved hjælp af middelalderlige materialer.

Rediger spise fotos nemt og enkelt overalt med den helt nye Lightroom CC. Skab utrolige billeder spise på mobile enheder, internettet og din computer med effektive redigeringsfunktioner jeg da genopfunden, brugervenlig grænseflade. Der laves backup af spise fotos og rettelser jeg skyen, og strukturering og søgning er en nem sag. Og du kan dele og vise eksempler på spise foretrukne fotos på sjove måder. Lær mere om Lightroom CC "

En amatør kan gøre betydelige summer, der kommer arbejde i konkurrencer for præmiepenge eller gennem lejlighedsvis inddragelse af deres arbejde i blade eller arkiv af et foto agentur. Udtrykket professionel kan også indebære, at forberedelse, for eksempel ved akademiske studier, som fotograf i forfølgelsen af fotografiske færdigheder. Der er ingen obligatoriske krav om registrering for professionel fotograf status, så ambivalent eller overlappende begreber, der gælder her, som de gør i andre områder af ureguleret kunstnerisk aktivitet, såsom at male eller skrive.

"Da jeg åbnede mine øjne, at morgen og kiggede ud af vinduet, blev jeg mødt af et fantastisk syn – det land, der var dækket af et tykt lag af frisk sne, og vegetationen var tyk med iskrystaller. Jeg vidste, hvor sangsvaner tilbragte deres dage, og jeg bad til, at de ikke ville svigte mig i dag, alle dage. Jeg sætter min 600 mm-objektiv på kameraet, og indstil eksponeringen manuelt for at sikre, at både den hvide og mørke nuancer ville være perfekt. Jeg har brugt lang tid på at komme tæt på svanerne. Et par skridt, at knæle ned, vente og derefter et par skridt. Det var stille morgen, og for at få chancen for at sidde ned og bare observere den blændende svaner i det hvide landskab var simpelthen en ubeskrivelig oplevelse. Mit øje blev fanget af et mindre drama blandt en gruppe af svaner – det mindede mig om en kort dans mellem to af de fugle, med de andre svaner danner et opmærksomt publikum. Swan Dans er en af mine favorit billeder, og når jeg ser på posteren på min væg derhjemme, mine tanker glide tilbage til en uforglemmelig danske vinter morgen."

computer-genererede billeder (CGI)


Syntese fotografering er en del af computer-genererede billeder (CGI), hvor skyderiet proces, der er inspireret af virkelige fotografering. CGI at oprette digitale kopier af virkelige univers, kræver en visuel repræsentation proces af disse universer. Syntese fotografering er anvendelsen af analog og digital fotografering i det digitale rum. Med de egenskaber af real fotografering, men ikke være begrænset af de fysiske grænser for den virkelige verden, syntese fotografering giver mulighed for at komme væk fra den egentlige fotografering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar