onsdag den 7. februar 2018

et engageret fællesskab af fotografer

Gruppe portrætter


Gruppe portrætter er svært at gøre det godt, og jo større gruppen, jo sværere er de. Det er ikke let at få en god, fortæller fotografi af en person, og de problemer, der er forstærket eksponentielt med grupper. Vi har alle haft den oplevelse af at forsøge at få familien eller bolden hold til at stille op til et billede. Bare få dem anbragt, så du kan se deres ansigter er hårde nok. Så, selvfølgelig, du ønsker et billede, hvor alle ser godt ud—der er ingen, der lukkede øjne, ingen grimasser. Gør gruppe portrætter tager fantasi, tålmodighed og diplomati. Brug din fantasi. Finde en måde at forholde sig gruppen til et miljø, der udtrykker noget om, hvilken gruppe, de er. Gør det bogstaveligt, humoristisk, dramatisk eller ved en fuldstændig kontrast. Få ideer fra dem.

Ideer til bryllup

Dette er en simpel, en lys skyde.Dette billede kan være udført med en softlighter (runde eller paraply-formede softbox), et kvadrat softbox eller en hoppe paraply.Det centrale er, hvor tæt du få lyset til emnet. Traditionel Skønhed Portræt Af En Lys - Et Eksempel

Jill Waterman 1 år siden Hej Mr. Lave Noter. Tak for din kommentar og undskyld for nogen nød på grund af afhuggede hoveder i disse portrætter. Generelt, graden af beskæring til toppen af modellens hoved er noget mindre og kan læses som et forsøg på at understrege modellens ansigt. Som i enhver artform, komponere et billede, er meget subjektiv, og hvad der er rart for én person kan betragtes som problematisk af andre. I form af det billede, der beskrives betale opmærksomhed til baggrunden, dette portræt er specifikt anvendes som et eksempel på et problem for at undgå, at der ved udformningen af en miljø-portræt. Glad for at høre, at du er enig med artiklen i alt og tak igen for læsning! Besvar CitatNår du bruger en medium-teleobjektiv som 85mm eller 105mm


Når du bruger en medium-teleobjektiv som 85mm eller 105mm, modellen er stadig det vigtigste emne i scene, men på baggrund spiller en vigtig rolle i billedet - trin i billedet ovenfor ser ud, ude af fokus, og fungere som et andet punkt af interesse. Altid være opmærksom på hvad der foregår i baggrunden.

Lee Jeffries bor i Manchester i storbritannien. Tæt på den professionelle fodbold cirkel, denne kunstner begynder at fotografere sportsbegivenheder. Et tilfældigt møde med en ung hjemløs pige i gaderne i London ændringer hans kunstneriske tilgang for evigt. Lee Jeffries minder om det, i første omgang, at han havde stjålet et billede fra denne unge hjemløse pige krøb i en sovepose. Fotografen vidste, at den unge pige havde lagt mærke til ham, men hans første reaktion var at forlade. Han siger, at noget, der gjorde ham til ophold og gå og diskutere med den hjemløse pige. Hans opfattelse om hjemløse helt ændringer. De bliver genstand for sin kunst. De modeller, der i hans billeder er hjemløse mennesker, han har mødt, i Europa og i Usa: "Situationer opstod, og jeg gjorde en indsats for at lære at få at vide hver af de emner, før de spørger deres tilladelse til at gøre deres portræt." Derefter, hans billeder skildrer hans domme, og hans medfølelse for verden.

Søg i Dette Naturligvis Klart, Søg Indledning Velkommen 1m 40'erne, Hvad du bør vide, 1m-2s-1. Find det Bedste Lys Naturligt lys og portrætter 4m 6s Hvorfor back light er fantastisk til portrætter 3m 36s Belysning fra side 3m 28s Bruge open skygge til din fordel 3m 7s Arbejder med plettede og vinduet lys 5m 35s Det magiske af døråbning, lys, 5m 23s 2. Kamera Håndværk Kamera og objektiv overvejelser 8m 57s Hvorfor f-stop spørgsmål? 4m 19s at Vælge den rigtige linse 7m 36s 3. Skabe Bedre Kompositioner Reducere og forenkle 8m 16s at Finde den rigtige pasform 4m 56s Komme tættere 3m 25s Komponere for forbindelsen 3m 44s Eksperimentere og have det sjovt 4m 2s 4. At arbejde med Mennesker Bygning rapport og vinde tillid 4m 48s Udgør og lede emner, 7m 46s Avancerede tips 9m 7s 5. Planlægning, Forberedelse til skyde 5m 58s, Hvad de skal kigge efter i et sted, 3m Undgå disse almindelige fejl, 5m 21s 6. Live Skyde Introduktion 52 Dårligt lys at godt lys 5m Dårlig udgør for god udgør 2m 43s Tilslutning, lede, og feedback 4m 35s at Skabe forskellige indstillinger 8m 17s 7. Slå Din Passion i Profit Tjene indkomst, som et folk fotograf 6m 37s Kickstarte din professionelle levering 4m 57s Definere og tjene penge på dine evner 4m 7s Konklusion Opgaver 3m 22s Næste skridt 53s Vis MoreShow Mindre Marker som unwatched Marker alle som unwatched Er du sikker på du vil markere alle de videoer i dette kursus, som unwatched? Dette vil ikke påvirke dit kursus historie, dine rapporter, kan du eller dine certifikater afslutning for dette kursus. Marker alle som unwatched Annullere Tage noter med dit nye medlemskab! Type i boksen, og klik derefter på Enter for at gemme din note. 1:30Press på en video miniature for at springe til straks at tidskoden vises. Noter gemmes med din konto, men kan også eksporteres som almindelig tekst, MS Word, PDF, Google Doc, eller Evernote. Start Dit Gratis Prøveabonnement Nu

Jill Waterman 1 år siden Hej Unge McQueen, tak så meget for din kommentar. Jeg vil give denne ros videre til vores copyeditor og de folk, der skriver og vedligeholder vores redaktionelle style guide. De arbejder hårdt på det! Skal du holde læsning og skrivning i det, vi elsker at få mail! Besvar Citat

et engageret fællesskab af fotografer 


Vis UsYour WorkBecome en del af et engageret fællesskab af fotografer fra hele verden! Når du deler dit arbejde, kan du deltage i et fællesskab med mere end 2,8 millioner medlemmer på verdensplan. LensCulture er dedikeret til at tilbyde dig de bedste muligheder for eksponering, engagement, anerkendelse og kritisk feedback. Gå ikke glip af denne mulighed—start dit indlæg i dag!Der er ingen begrænsninger på alder, niveau, genre eller placering. For yderligere oplysninger, se venligst vores FAQ.

Et par af de grundlæggende tilbehør til at afhjælpe sådanne problemer, bør være væsentlige elementer i dit portræt kit. Tjener samme funktion som Kodak, og 18% gråt kort, skinner, en bred vifte af hvidbalance kort, filtre, og disks—samt mere avancerede kalibrator-og dam—kan hjælpe dig med at oprette en tilpasset hvidbalance for en given belysning situation nemt.

Peter Cattrell har undervist på Central Saint Martins, og andre UAL gymnasier siden 1986. Han har arbejdet for magasiner, og designvirksomheder, laver portrætter, landskaber og arkitektoniske fotografering. Hans arbejde omfatter landskab billeder til det nye Skotske Parlament i Edinburgh, og han har skrevet en bog med titlen 'En Foundation Kursus i Fotografering", som er udgivet af Cassell. Han arbejder, der er bestilt, og personlige projekter, og har print i flere nationale samlinger.

Der er flere måder at være diskret. Den første ting, selvfølgelig, er at bestemme, hvad du ønsker at fotografere. Måske du se en bod på et marked, der er særligt farverige, en bænk i parken i en smuk indstilling—hvad har tiltrukket du. Finde et sted at sidde eller stå, som giver et godt billede af scenen, tager bopæl der, og vente til de elementer, der er til at komme sammen på en måde, der vil gøre dit billede.

Øjnene er blevet kaldt "vinduer til sjælen." "Intet kunne være tættere på sandheden for portræt fotografering," siger Brian Smith. "Når man fotograferer mennesker, vil du næsten altid ønsker at lægge vægt på deres øjne. Du kunne have den perfekte sammensætning og eksponering, men hvis øjnene ikke er skarpe, hele billedet lider."

Oftest en prime linse vil blive brugt, både fordi zoom er ikke nødvendigt, stillet billeder (og primtal er lettere, billigere, hurtigere og med højere kvalitet), og fordi zoomobjektiver kan indføre meget lidet flatterende geometrisk forvrængning (tøndeforvrængning eller pudeforvrængning). Men zoom-objektiver kan bruges, især i oprigtige billeder eller til at fremme den kreative udformning.

Mulighed for LensCulture Instagram TakeoverOur redaktionen vil udvælge nogle af de vindere og finalister i en uge-lang, solo fokus på LensCulture ' s Instagram-feed. Dette betyder, at dine billeder vil modtage 7 dage af eksklusiv eksponering til vores publikum på over 600.000 tilhængere fra hele verden. En Instagram overtagelse er en fremragende måde at præsentere dit arbejde og hurtigt vokse dine egne følgende; tidligere overtagelser har medtaget Alec Soth, Bruce Gilden, Matt Stuart, Diana Markosian, Randy Olson, Gerd Ludwig, og mange andre.Fotografer: Gökhan Değirmenci (til venstre) og Tania Franco Klein (til højre)

Vent, og virksomheden på et portræt liste? Lange Miles Og er ikke din typiske og virksomhed, de er en Amerikansk familie, både producerer kaffe af og støtte til de landmænd, med et selskab i Burundi. Selvfølgelig, det er en opskrift på et eventyr, og det er præcis, hvad virksomhedens Instagram viser. Mor Kristy Carlson (@kristyjcarlson) optager disse eventyr på kameraet, som ofte omfatter portrætter af de mennesker, de har mødt på deres rejse. Følg Lange Miles Og på Instagram for ikke-traditionelle portrætter, der fortæller en historie.

Den anden regel er, tidspunkt på dagen. Selv om kliché og en angerfuld, den gyldne time er en virkelig ting. Vigtigst af alt, det er gratis, og muligvis den bedste kvalitet lys enhver fotograf nogensinde vil bruge, hvis de anvendes korrekt. En time før solnedgang, den hele himmel er en enormt blød boks. Barske lys, at resultaterne fra direkte sollys er meget svært at arbejde med.

Ideelt set bør dit motiv står over for solen, eller i en skrå vinkel med lyset tændt for at definere funktioner, og samtidig minimere utiltalende skygger. Når du skriver et portræt, er det vigtigt at se ud over dit emne, og find din sammensætning til spørgsmål som en distraherende baggrund, som det fremgår af Adler ' s portræt, nedenfor. Mens det kan være nemt at overse en soft-fokus geometrisk form som dette i det lille område af kameraets LCD-skærm, eller når skinnede igennem søgeren, det skaber uønskede spændinger i billedet og fjerne fokus fra seerens fokus på portrætmotiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar