onsdag den 7. februar 2018

portefølje

deres rå skønhed,deres teksturer


heidi lerkenfeldt billeder areknown for deres rå skønhed,deres teksturer, hendes brug oflight, farve og minimalisticcomposition.hendes unikke stil er elegantyet moderne. lyse yetdark. skandinavisk, men alsointernational. hendes visionis inspirerende, og så er herpictures.det være sig indendørs, livsstil orstills, hendes portefølje er alsidig,men altid tro mod sin stil.

Farve fotografering kan danne billeder som positivt, transparenter, der kan bruges i et dias projektor, eller som negativer beregnet til brug i at skabe positiv farve udvidelser på specielt coated papir. Sidstnævnte er nu den mest almindelige form for film (ikke-digitale) farve fotografering på grund af indførelsen af automatisk udskrivning af foto udstyr. Efter en overgangsperiode, der er centreret omkring 1995-2005, farve filmen blev henvist til et niche marked af billig multi-megapixel digital kameraer. Filmen fortsætter med at være præference for nogle fotografer på grund af dens særlige "look".Joseph "PhotoJoseph" Linaschke Joseph "PhotoJoseph" Linaschke er en fotografisk historiefortæller, pædagog, og PhotoApps.Ekspert. Han har været på skydning siden en alder af syv, og undervisningen og præsentere på scenen til publikum over hele verden i over 20 år. I 2010 lancerede han, hvad der hurtigt blev nummer et Apple Aperture ressource, som nu har udviklet sig til PhotoApps.Ekspert.Efter en otte-årige ansættelse på Apple som lead-vært, producer og fotograf for Professionelle Programmer division, trådte han ud på sin egen i 2009 til at forfølge alle ting fotografering. I dag, du kan finde Joseph skydning for virksomhedernes og kendte kunder, der fører workshops, som taler til skoler om at integrere fotografering i undervisningen, og undervisningen fotografering kurser i person-og online.Joseph har flere online-identiteter. For hans fotografi, kan du besøge PhotoJoseph.com og følg @photojoseph på Twitter og Instagram. For PhotoApps.Ekspert følg @PhotoAppsExpert. Du kan også få vist en oversigt over alle Joseph ' s projekter og identiteter på Joseph.info.
seminarer om fotografering og billedredigering


Taz Tally Taz Tally ture til det land, undervisning, seminarer om fotografering og billedredigering.Dr. Taz Tally er formand for Taz Tally Seminarer, en computer publishing, rådgivning og uddannelse selskab. Han har produceret en lang række instruktions-videoer og Cd ' er og er forfatter til flere bøger, herunder at Undgå Scanning Blues, en featured valg af Doubleday Book Club. En hyppig studievært i hele USA, Taz er kendt for sine underholdende, indhold rige seminarer og evne til at præsentere komplekse materialer i en let at forstå måde. Når han ikke turnerer landet for at præsentere seminarer, Taz kan findes på mountainbike i Alaska, skiløb pulveret i Utah eller dykning med hvaler i Hawaii.

Film forblev den dominerende form for fotografering indtil begyndelsen af det 21 århundrede


Film forblev den dominerende form for fotografering indtil begyndelsen af det 21 århundrede, da fremskridt inden for digital fotografering trak forbrugerne til digitale formater. Selv om de moderne fotografi er domineret af digitale brugere, film fortsætter med at blive anvendt af entusiaster og professionelle fotografer. Den karakteristiske "look" af film, der er baseret billeder i forhold til digitale billeder er sandsynligvis på grund af en kombination af faktorer, herunder: forskelle i spektrale og tonale følsomhed (S-formet tæthed-at-eksponering (H&U-kurve) med film kontra lineær respons kurve for digitale CCD-sensorer) opløsning og kontinuitet i tone.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar