onsdag den 7. februar 2018

kameraet, lys og iscenesættelse

I løbet af sommeren skole, du vil arbejde med teknisk greb om kameraet, lys og iscenesættelse. Dette, kombineret med praktiske og teoretiske præsentation af området, som vil gøre dig i stand til at arbejde videre inden for genren, herunder som en professionel.

Uanset om du er en hobby, entusiast, eller en aspirerende pro, opdager de værktøjer og best practices, er du nødt til at tage professionelle fotos i høj kvalitet. Denne læreproces lærer det grundlæggende i fotografering, herunder komposition, lys og eksponering.Kameraet har en lang og fornem historie

Kameraet har en lang og fornem historie som et middel til registrering af videnskabelige fænomener fra den første brug af Daguerre og Fox Talbot, som astronomiske begivenheder (eclipses for eksempel), små dyr og planter, når kameraet er fastgjort til okularet af mikroskoper (i photomicroscopy) og makro fotografering af større prøver. Kameraet har også vist sig at være nyttige i optagelse kriminalitet scener og scener af ulykker, såsom Wootton broen kollaps i 1861. De metoder, der anvendes i analysen af billeder til brug i juridiske sager, der er kollektivt kendt som retsmedicinsk fotografering. Crime scene-billeder er taget fra tre udsigtspunkt. Vantage point overblik, mid-range, og close-up.

Erin Manning Erin Manning er en fotograf, lærer og tv-personlighed fremhævede på HGTV og DIY Netværk.Erin Manning er en fotograf, lærer og tv-personlighed, der bor i Los Angeles, Californien. Tv-seerne kender Erin bedste som digital photography expert, og host af HGTV og DIY Netværk er Telly award-vindende TV-serie Hele Billedet. Hun har også optrådt som techno-du skal have javascript aktiveret Aktivere Dit Hjem og er forfatter til Portræt og Oprigtige Fotografering, udgivet af Wiley. Hun hjælper folk til at forstå, fotografering og teknologi ved at oversætte teknisk mumbo-jumbo, til dagligdags ord og ved at fremme deres læring, med et klart, venligt undervisning stil. Erin først faldt i kærlighed med fotografering i en alder af syv, da hun opdagede en bog med titlen The Family of Man. Det tidlige møde med billeder af mennesker fra hele verden, som er formet den retning, hun var til at tage med hende fotografering—at fange øjeblikke med og mellem mennesker.Om foran kameraet eller bag det, fotografering har altid været en del af Erin ' s liv og syntetiserer hendes erfaring og uddannelse inden for kunst, teknologi og underholdning. Hun har specialiseret sig i livsstil billeder for kunder såsom AT&T, Bank of America, Disney, forskellige livsstilsmagasiner, sundhedspleje organisationer og enkeltpersoner. Erin har brugt flere år på at trimme sit håndværk ved at arbejde som en kommerciel, portræt og lager fotograf, såvel som arbejder for Getty Images, og færdiggøre en universitetsgrad i Studio Art/Grafisk Design fra Loyola Marymount University. Hun er medlem af de reklamefotografer of America, the National Association of Photoshop Professionals, Kvinder i Fotografering Internationale, og Los Angeles Digital Billedbehandling-Gruppe, hvis formål er dedikeret til fremme af kunst og videnskab for digital billedbehandling. Se Erin ' s Profil

Den første fleksible fotografiske rulle film

Den første fleksible fotografiske rulle film, som blev markedsført af George Eastman i 1885, men denne originale "film" var faktisk en belægning på papir base. Som en del af den behandling, billede-bærende lag blev fjernet fra papir og overføres til en uhærdet gelatine støtte. Den første gennemsigtige plastik rulle film, der blev fulgt på i 1889. Det var lavet af meget brandfarlig nitrocellulose ("film"), som nu ofte kaldes "nitrat-film".

En amatør kan gøre betydelige summer, der kommer arbejde i konkurrencer for præmiepenge eller gennem lejlighedsvis inddragelse af deres arbejde i blade eller arkiv af et foto agentur. Udtrykket professionel kan også indebære, at forberedelse, for eksempel ved akademiske studier, som fotograf i forfølgelsen af fotografiske færdigheder. Der er ingen obligatoriske krav om registrering for professionel fotograf status, så ambivalent eller overlappende begreber, der gælder her, som de gør i andre områder af ureguleret kunstnerisk aktivitet, såsom at male eller skrive.

heidi lerkenfeldt billeder areknown for deres rå skønhed,deres teksturer, hendes brug oflight, farve og minimalisticcomposition.hendes unikke stil er elegantyet moderne. lyse yetdark. skandinavisk, men alsointernational. hendes visionis inspirerende, og så er herpictures.det være sig indendørs, livsstil orstills, hendes portefølje er alsidig,men altid tro mod sin stil.Internettet er et populært medie til lagring og deling af fotos

Internettet er et populært medie til lagring og deling af fotos, lige siden det første fotografi blev offentliggjort på internettet af Tim Berners-Lee i 1992 (et billede af CERN-house band Les Forfærdelige Cernettes). I dag populære seværdigheder, såsom Flickr, Picasa, PhotoBucket og 500px er brugt af millioner af mennesker til at dele deres billeder.

Pris: Gratis Redigere Se Info-Godt For Fotografer, portræt studios og porteføljer. Beskrivelse Lokke potentielle kunder med denne smukke og klassiske fotografi hjemmeside skabelon. Med parallax scrolling og en fantastisk collage galleri til showoff din portefølje, det har aldrig været nemmere at vise dit talent. Bare klik på rediger for at tilpasse denne skabelon, og gøre din fotografering standout!

Mentor Serien Mentor Serien: Louisiana 2017 udgivet Mar 15th, 2017 Bedste af Louisiana, tak til alle, der har indsendt deres billeder. Venligst nyde dette vidunderlige foto galleri fyldt med billeder, der er taget af de fremmødte.

Ren og enkel, dette fotografi portefølje skabelon er den perfekte platform for dit fantastiske arbejde. Holde dine billeder i den bedst mulige kvalitet, tilføje videoer og tekster til at berige din hjemmeside, og bruge en simpel kontakt formular til at oprette forbindelse med potentielle kunder.

En anden ting at overveje, når du tager dit billede er dit synspunkt. Et billede kan være mere interessante, når de er taget fra en usædvanlig vinkel. Vær ikke bange for at lægge sig ned og kigge op i dit motiv en særlig dynamisk tilgang, når man fotograferer kæledyr eller børn, og også mindre truende til dit emne. Lige, du kunne prøve at klatre op til et højere synspunkt og ser ned på motivet. Bedre endnu, kan du prøve begge dele, og derefter slette den, du gerne mindre.

Pris: Gratis Redigere Se Info-Godt For Arkitektur fotografer, fotografering studios, og kreative fagfolk Beskrivelse Imponere potentielle kunder med denne rene og elegante skabelon. De rummelige layout vil give dine smukke billeder af den plads, de fortjener, og den kategori sider vil hjælpe dig med at arrangere dine samlinger til nem søgning. Tilføj udskriver på dette websted for at gemme siden og få din virksomhed rullende i dag!

Godt For Arkitektur fotografer, fotografering studios, og kreative fagfolk Beskrivelse Imponere potentielle kunder med denne rene og elegante skabelon. De rummelige layout vil give dine smukke billeder af den plads, de fortjener, og den kategori sider vil hjælpe dig med at arrangere dine samlinger til nem søgning. Tilføj udskriver på dette websted for at gemme siden og få din virksomhed rullende i dag!

Markedet for fotografiske tjenester viser aforisme "Et billede er værd tusind ord", som har en interessant baggrund i fotografiets historie. Magasiner og aviser, virksomheder lægger op websteder, reklamebureauer og andre grupper, der betaler for fotografering.

· Swan Dans ·"Når jeg åbnede mine øjne, at morgen og kiggede ud af vinduet, blev jeg mødt af et fantastisk syn – det land, der var dækket af et tykt lag af frisk sne, og vegetationen var tyk med iskrystaller. Jeg vidste, hvor sangsvaner tilbragte deres dage, og jeg bad til, at de ikke ville svigte mig i dag, alle dage. Jeg sætter min 600 mm-objektiv på kameraet, og indstil eksponeringen manuelt for at sikre, at både den hvide og mørke nuancer ville være perfekt. Jeg har brugt lang tid på at komme tæt på svanerne. Et par skridt, at knæle ned, vente og derefter et par skridt. Det var stille morgen, og for at få chancen for at sidde ned og bare observere den blændende svaner i det hvide landskab var simpelthen en ubeskrivelig oplevelse. Mit øje blev fanget af et mindre drama blandt en gruppe af svaner – det mindede mig om en kort dans mellem to af de fugle, med de andre svaner danner et opmærksomt publikum. Swan Dans er en af mine favorit billeder, og når jeg ser på posteren på min væg derhjemme, mine tanker glide tilbage til en uforglemmelig danske vinter morgen."

Joseph "PhotoJoseph" Linaschke Joseph "PhotoJoseph" Linaschke er en fotografisk historiefortæller, pædagog, og PhotoApps.Ekspert. Han har været på skydning siden en alder af syv, og undervisningen og præsentere på scenen til publikum over hele verden i over 20 år. I 2010 lancerede han, hvad der hurtigt blev nummer et Apple Aperture ressource, som nu har udviklet sig til PhotoApps.Ekspert.Efter en otte-årige ansættelse på Apple som lead-vært, producer og fotograf for Professionelle Programmer division, trådte han ud på sin egen i 2009 til at forfølge alle ting fotografering. I dag, du kan finde Joseph skydning for virksomhedernes og kendte kunder, der fører workshops, som taler til skoler om at integrere fotografering i undervisningen, og undervisningen fotografering kurser i person-og online.Joseph har flere online-identiteter. For hans fotografi, kan du besøge PhotoJoseph.com og følg @photojoseph på Twitter og Instagram. For PhotoApps.Ekspert følg @PhotoAppsExpert. Du kan også få vist en oversigt over alle Joseph ' s projekter og identiteter på Joseph.info.

Gallerier

Gallerier Mentor Serien Mentor Serien: Louisiana 2017 udgivet Mar 15th, 2017 Bedste af Louisiana, tak til alle, der har indsendt deres billeder. Venligst nyde dette vidunderlige foto galleri fyldt med billeder, der er taget af de fremmødte. Foto af Dagen Galleri, Marts 2017 En måned for billeder af dagen udgivet Mar 1st, 2017 En måned for læseren-indsendte fotos af dagen. Se Alle

Præsentation af den skønhed og mangfoldighed af retter med dette elegante og attraktive mad fotografering skabelon. Udfyld din portefølje med flere billedgallerier, spændende blog indlæg, og fremhævede fotosamlinger at holde alle opdateret på dine nyeste og bedste arbejde. Klik på rediger og del dine øje for lækre design.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar