onsdag den 7. februar 2018

der er så mange forskellige typer af fotografering

Hvis du arbejder med begrænset (eller dårligt), belysning og brug emnet til at skinne, kan du hoppe til rådighed lys tilbage på hans eller hendes ansigt ved hjælp af en sammenklappelig reflektor. Fås i hvid, sølv, guld, sort, eller halvgennemsigtige overflader, er disse letvægts stof bøjlerne er holdt uden for rammen og rettet mod motivet for en blød fylde, til at neutralisere uønskede farvestik, eller tæmme utiltalende skygger.På grund af tryk fra LensCulture Pris, jeg havde mit arbejde fremhævede i den Nye Journal of Zürich, en af de ældste aviser i verden. Min serien også blev skrevet om i en række publikationer fra Fast Company, til Wired. Jeg var også heldig at vise det arbejde på Blænde Fundament i deres Sommer Åbner udstillingen.

- Når du stopper for at tænke over det, der er så mange forskellige typer af fotografering, men måske et af de mest dynamiske, hurtigst voksende, udfordrende, givende og højeste indkomst potentiale typer af fotografering er, at folk, fotografering, og det er, hvad dette kursus handler om. Især i dette kursus vil vi se på, hvordan vi kan fange mere overbevisende og kommercielt levedygtige portrætter ved hjælp af naturlige og tilgængelige lys. Nu, problemet er, at tage et godt portræt er hårdt.

JYLLAND

FYN

SJÆLLAND

fotografier


Nogle mennesker har ingen problemer med fotografering, og du skal behandle dem i samme høflig og respektfuld måde, som du ville behandle folk derhjemme, ved at engagere dem og søge deres tilladelse. Andre har indvendinger mod, at fotografier er lavet af bestemte personer eller grupper. Nogle mennesker objekt af religiøse grunde. Nogle føler, at du ønsker at gøre grin med dem, for at vise deres fattigdom eller nogle andre aspekter af deres liv til verden. Andre mennesker tror, at når du laver et billede af dem du stjæle deres sjæl, eller som på anden måde tager noget væk fra dem.

Det lykkeligste øjeblik i Jeans liv var, da han blev gift, og da Gud gav ham med børn. Og nu, sundheden for de børn, som er det, der betyder mest for ham. "Alle de andre udfordringer, bortset fra de sundhedsmæssige af min familie er meningsløse." -Jean #realoriginstories Et indlæg, der deles af Lange Miles Og (@longmilescoffee) den 20 Maj 2017 at 12:27am PDT

workshoppen

Dette er et lo-res projektmappe til workshoppen. Du er velkommen til at hente det for at sikre, at dette er klassen for dig.Det er IKKE hele værkstedet om, at værkstedet vil have, som vi går igennem, det er kun en prøve for dig.Hvis du er komfortabel at skabe belysning for denne type portrætter, kan dette ikke være den naturligvis til dig. Hvis du er ikke at opnå denne form for belysning, og du ønsker at, det kan være lige kurset for dig.Det er en virkelig verden, naturligvis. Vi planlægger, skyde og Photoshop portrætter i løbet, og vi inkluderer Photoshop film, og PSD-Filer i lag, så du kan se PRÆCIS, hvad vi gjorde med filen direkte ud af kameraet.God belysning betyder mindre fastsættelse i Photoshop/Lightroom og flere muligheder for kreativitet.Nyd den workshop, og jeg håber at se dig på kurset.

portrætter

Et par af de grundlæggende tilbehør til at afhjælpe sådanne problemer, bør være væsentlige elementer i dit portræt kit. Tjener samme funktion som Kodak, og 18% gråt kort, skinner, en bred vifte af hvidbalance kort, filtre, og disks—samt mere avancerede kalibrator-og dam—kan hjælpe dig med at oprette en tilpasset hvidbalance for en given belysning situation nemt.

Alle de vindere, nævninge " picks, og finalisterne vil have deres arbejde set af tusindvis af fotografering fagfolk på den verdenskendte Foto London, der bliver afholdt på Somerset House i dette forår. Billeder af udvalgte fotografer vil blive udstillet til gallerister, samlere og udgivere i en udstilling, der kører fra Maj 17-20, 2018.

Pointen er, at bruge dine øjne og din fantasi, og uanset om du ønsker at bruge detaljer og indvinding til at sige noget om et individ eller om skønheden i den menneskelige krop. Hvis du vil lave billeder af detaljerne i den menneskelige krop, vil du arbejde tæt med mennesker, og vil have til at lede dem, fortælle dem, hvor de skal stille, og hvordan.

Flash

Flash (flash speedlight) er En nødvendig for, at to ville være godt.Lys StandA "Trigger" til at fyre blitzen fra kameraet.En lille eller mellemstor paraply (bounce stil for dette sæt af klasser)Små og mellemstore softbox3-4 White Boards for Reflekterende BounceClamps til at holde bestyrelser til at stå (klemmer)Vi vil arbejde på mange forskellige måder at lave portrætter. Fra studie-til placering, enkle, lette at slå solen og hjælp speedlights til at skabe vores egne omgivelser.

kathir babu 1 år siden Meget gode råd til dem, der lige er startet ud i denne vidunderlige verden af fotografering. angår Besvar Citat Jill Waterman 1 år siden Hej Kathir, tak så meget for at skrive i. Dejligt at høre, at du fandt denne artikel nyttig. Der er masser mere at udforske på Explora blog, så venligst tjek andre artikler i vores Lære Fotografering portal. God Læselyst! Besvar Citat

Også kaldet en primær lys, nøglen lyset er normalt placeret til den ene side af ansigtet, mellem 30 og 60 grader off-center og en smule højere end øjenhøjde. Formålet med Key-Lys er at give form (modelling) for at en genstand, typisk en pålydende. Dette beror på, at det første princip af belysning, hvid kommer ud af et fly og sort går tilbage i et fly. Dybden af skygge skabt af de Vigtigste-Lyset kan styres med en Fylde-Lys.

500px

500px ISO er hjemsted for de bedste foto-historier på nettet. Vi har det unikke, skøre og smukke historier bag de billeder, du ser på 500px. Du vil møde inspirerende fotografer, og opdag, hvordan de fange billeder, der blæse dit sind hver dag. Fra tutorials til samlinger og over, 500px ISO er din go-to kilde til alt fotografering. 500px ISO på Flipboard

Dette er, hvor 'placere' den eksponering, der kan være så vigtigt. Du har så mange valgmuligheder på den baggrund, at udsættelse for omfattet af eksponering og blanding af de to, at en forståelse for det endelige resultat bliver den første ting at tænke på.

Der er et par forskellige ting jeg laver i Photoshop til at arbejde med denne type af skud. Jeg kun bruge, hvad jeg har brug for at gøre de portrætter, jeg ønsker at gøre.Disse er ikke svært bevæger sig for at lære i Photoshop, og vi holder det simpelt for dette kursus på stående belysning. Gå videre, hoppe i og har en blast.BTW, kan du også gøre de fleste af disse på Photoshop Elements.Her er et link til Mama Shan ' s Pulver handling. Jeg elsker det og bruger det.BEMÆRK: dette er ikke et affiliate link, bare et link til en cool produkt.Download Photoshop-fil, som bruges på denne tutorial på de næste foredrag. En Lys Reflektor - Bri - Photoshop

Vivian Lisboa 1 år siden Elskede tips, meget forståelige og hjælpsomme, jeg er fra Brasilien, og ikke en pro. Tak alle! Besvar Citat Jill Waterman 1 år siden Hej Vivian, tak for at skrive i. Glad for at du fandt disse tips til at være hjælpsom og let at forstå. Du kan finde mange flere tips som disse på Explora blog. Tak for læsning og besøg ofte! Besvar Citat

Disse er ikke svært bevæger sig for at lære i Photoshop, og vi holder det simpelt for dette kursus på stående belysning. Gå videre, hoppe i og har en blast.

Oftest en prime linse vil blive brugt, både fordi zoom er ikke nødvendigt, stillet billeder (og primtal er lettere, billigere, hurtigere og med højere kvalitet), og fordi zoomobjektiver kan indføre meget lidet flatterende geometrisk forvrængning (tøndeforvrængning eller pudeforvrængning). Men zoom-objektiver kan bruges, især i oprigtige billeder eller til at fremme den kreative udformning.

Mr. Lave Noter 1 år siden Tak for svaret Jill! Det betyder en masse. Undskyld hvis jeg kom ud næsten som et ryk. Jeg er virkelig ikke. Afhuggede hoveder er min pet peeve. ;-) Anyway, jeg gik glip af en del om den måde, der bestemt foto (optaget baggrund) skal ses som værende et eksempel på hvad man Ikke Skal Gøre. Min dårlige. Som du hentydet til, Visse dele af fotografering er subjektive. Ligesom smag i musik. Min kone har fået interesseret i fotografering. Jeg viste hende denne artikel, og vide, at det indeholder nogle meget gode info. Så igen, godt arbejde samlet! :-) MIO Besvar Citat

De fleste af lys, der anvendes i moderne fotografi


De fleste af lys, der anvendes i moderne fotografi er en flash af en slags. Belysning til portrætter er typisk diffust ved at kaste det fra indersiden af en paraply, eller ved hjælp af en blød boks. En blød boks er et stof kasse, der omslutter et foto strobe hoved, en side som er lavet af gennemsigtigt stof. Dette giver en blødere belysning til stående arbejde, og er ofte anset for mere tiltalende end de barske lys ofte kaster af åbne blitzlys. Hår og baggrund lys normalt ikke er diffust. Det er mere vigtigt at styre lys spild til andre områder af emnet. Snoots, stalddørene og flag eller goboer hjælpe med at fokusere lyset, præcis hvor fotografen ønsker dem. Baggrund lys er undertiden anvendes med farve geler placeret foran af lys til at skabe farvede baggrunde.

Wow! Tak så meget for den anmeldelse på min fremlæggelse. Jeg var ikke sikker på, at hvis du indsender mit arbejde ville være prisen værd, da jeg er en amatør, men for at få den høje kvalitet feedback, som jeg gjorde, er virkelig en stor overraskelse. Det er den slags ærlige review, som er vanskelig at finde, men det gav mig både ros og kritik, og var meget hjælpsomme. Tak til hele holdet for at levere en uovertruffen oplevelse!— Stephen HoppeRead hele anmeldelsen "

4.2 (566 ratings) i Stedet for at bruge en simpel levetid i gennemsnit, Udemy beregner et kursus stjerne rating ved at overveje en række forskellige faktorer, såsom antallet af vurderinger, i en alder af ratings, og sandsynligheden for falske ratings. 18,433 studerende indskrevet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar